:madi:
Savjetnica

Spol: 
Dob: 28
:Okay
|
 |
« Odgovor #15 : Ožujak 05, 2010, 07:52:30 pm » |
|
hahhhhaa,, da, da ako neče on ja ču ga napisat, hahhaa šalim se.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KO NIJE DRVO RAZUMIO PRVO PA TEK ONDA SADIO... TAJ NIJE NIŠTA URADIO... I SHVATIT ĆE KAD TAD DA NEZNA ŠTA JE HLAD...
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Dob: 24
:Mischievous 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #16 : Ožujak 05, 2010, 08:00:18 pm » |
|
Trebao bi članak biti uskoro gotov. Misgurnus ga je svakako zaslužio.  Ma nije Sabi da ih ne simpatiziram, samo ih ne bi nikad držala sa zlatnima. Pridonjelo je tome puno što sam vidjela kako se lijepe na bolesnu ribicu i sišu joj sluz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Savjetnica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #17 : Ožujak 05, 2010, 08:03:24 pm » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KO NIJE DRVO RAZUMIO PRVO PA TEK ONDA SADIO... TAJ NIJE NIŠTA URADIO... I SHVATIT ĆE KAD TAD DA NEZNA ŠTA JE HLAD...
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #18 : Ožujak 05, 2010, 08:05:11 pm » |
|
U pravilu to oni ne rade, ali bio je to jedan zapušten akvarij. O ribicama se malo vodilo računa i tako...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Savjetnica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #19 : Ožujak 05, 2010, 08:28:06 pm » |
|
to je onda druga priča... jadne te ribe ,,, a kako vrijeme prolazi. i ja postala iz iskrice ..... beba ribica...  živili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #20 : Ožujak 05, 2010, 08:29:05 pm » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #21 : Ožujak 05, 2010, 08:50:20 pm » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Savjetnica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #22 : Ožujak 11, 2010, 09:07:32 pm » |
|
Ejla evo da se malo javim.... ima novu bebicu..  .. mali rakić ima svoj posebni akvač zasad mali od 5lit unutra kokos polovica i mala umjetna biljčica (JER PREDPOSTAVLJAM DA ON SVE POCEPA SVOJIM KLJEŠTIMA), pozadina i pjesak.. Rakić je velik 2cm... ako bude raso kupit ću mu veči. Stalno se skriva u kokos. Smedje je boje onaj klasični rak što hoda sa strane.. ja sam mu vodu pripremila kao za ribe.. mislim ju mjenjat jednom tj .. jel to dovoljno''temperatura akvača je 23 c. Hranu sam kupila one tabletice za čistače i neke tabletice od spiruline... Dali da mu kupim mali grijač?' Nemojte mi samo sad vikat kako sam neš pogriješila  BIo mi je presladak nisam mu mogla odolit.. A da sam ga stavila sa mojim malim beštijama neznam baš dal bi bilo dobro..tj njima... slike uskoro ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #23 : Ožujak 11, 2010, 09:22:07 pm » |
|
neznam ništa o rakovima pa moraš pričekati nekoga tko če znati dati pravi savjet, jedino što mogu reči je da raka nikako s drugim ribicama stavljati bilo kojom vrstom ribica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
viky_16
Koi šaran

Spol: 
Dob: 16
|
 |
« Odgovor #24 : Ožujak 11, 2010, 10:52:31 pm » |
|
zasad mu je ok aq, ali trebat ce mu veci svakako....jel bi mogla slikat,da ti znam tocno rec nešto  ali opčenito: znaju malo ššati bilje (ali jako rijetko ce ga uništit) vole sve premještat kao se njima sviđa, ali znam da mogu s bilo kojom vrtom riba jer su za njih potpuno bezopasni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #25 : Ožujak 11, 2010, 11:00:39 pm » |
|
Nikako ih nemoj stavljati skupa da ih ne ozljedi. Dobro si postupila što ga nisi stavila k njima. Svakako ga fotkaj da vidimo o kojem se radi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Savjetnica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #26 : Ožujak 11, 2010, 11:46:25 pm » |
|
Da,da nebi ni slučajno da mi ih ozlijedi a boijm se da bi i pužeki nastradali... mali je slatkić ima svoj stančič posebno gledaju se samo preko stakla... jer su jedan pored drugog.. obični je to rakič onaj kockasti... smedji.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
viky_16
Koi šaran

Spol: 
Dob: 16
|
 |
« Odgovor #27 : Ožujak 12, 2010, 06:37:01 pm » |
|
krljevski rak  i pazi,mora imati nešto da može izaca malo iz vode, ali pazi da ne pobjegne.... koliko ja znam oni su potpuno bezopasni , ja sam jednog držala s kozama u aq i kulija još davno (prije par godina) i nikad nitko nije bio ozljeđen ni ništa  dođe mi da ga opet nabavim,ali ih nema kod nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #28 : Ožujak 12, 2010, 06:48:36 pm » |
|
Ako je kraljevski rak kako kaže Viky onda ga nikako nemoj stavljati s ribicama. Po noći znaju biti izuzetno aktivni i napadati ribe. Budući da zlatice imaju običaj bezbrižno spavati vrlo blizu dnu ili ležeći na samom dnu može ih vrlo lako ozljediti. Znam za slučaj kad je kraljevski rak usmrtio nekoliko tropskih riba noću. I to isto tako, mislili su da je bezopasan za njih. Međutim svaku noć je bila ubijena po jedna ribica i nikako nisu mogli naći krivca. Na kraju se uspostavilo da je krivac rak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bare
Novinar Zlatne ribice

Spol: 
|
 |
« Odgovor #29 : Ožujak 13, 2010, 06:07:38 pm » |
|
dobro si primjetila madi da nedostaje članak... ali on je u izradi kod jednog od novinara
kolega novinaruuuu hočemo dobiti tekst uskoro ha? haaa? haaaaaaa?
Ako se odnosilo na mene,jer znam da sam obećao tekstić o misgurnusu,tekst sam napola napisao,ali stvarno nisam ima vrimena za dalje,dosta privatnih gluposti i poslića imam.No sve je rješeno i tekst ću postati ovaj tjedan...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Ne idi ispred mene, mogu te ne slijediti. Ne idi iza mene, mogu te ne voditi. Jednostavno idi pored mene i budi moj prijatelj
|
|
|
|