Nanah
The Knight of the Dragon Cave
Koi šaran

Spol: 
Dob: 32
|
 |
« Odgovor #60 : Ožujak 06, 2010, 05:24:47 pm » |
|
Nemoj mi kulen spominjati  Za šniticu pravog kopam do kine .gif)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 06, 2010, 05:28:21 pm Nanah »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #61 : Ožujak 06, 2010, 05:29:44 pm » |
|
Nemoj mi kulen spominjati  Za šniticu pravog kopam do kine .gif) haha u tom slučaju bi jezerce bilo po T.-evoj želji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
burazz
|
 |
« Odgovor #62 : Ožujak 06, 2010, 11:16:34 pm » |
|
nema problema doči ču ali ja bi rađe pivu  bolje škemba od pijače, nego grba od štihače .gif)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #63 : Ožujak 07, 2010, 06:59:19 pm » |
|
nema problema doči ču ali ja bi rađe pivu  bolje škemba od pijače, nego grba od štihače .gif) dogovoreno ali bez štihače nema pijače tako da prvo dobiš štihaču pa kad jezerce bude dovoljno duboko dobiš i pijaču, a mi če mo paziti da ne upadneš u praznu rupetinu kad pijača počne djelovati  a možda se cjela ekipa pridruži pijači pa kad to sve počne djelovati mogu misliti šta bi bilo vjerojatno bi tu istu rupetinu samo napunili vodom i svi se pobacali unutra .gif)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Dob: 24
:Mischievous 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #65 : Ožujak 09, 2010, 01:12:44 am » |
|
Kak god ti paše. Možeš i u novu.  Ne moraš jednu po jednu, možeš po pet u jedan post. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #67 : Ožujak 16, 2010, 02:46:25 pm » |
|
sumnjam da se u temperaturi vode za sada šta promjenilo jel je prerano još
kad ribice prebacivaš voda bi otprilike trebala biti slične temperature kao i ova u kojoj su sada
imaš li vodu vani u jezercu? možeš izmjeriti temperaturu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
burazz
|
 |
« Odgovor #68 : Ožujak 16, 2010, 03:11:01 pm » |
|
voda je vani napunjena več oko 10dana izmjerim temp za nekih tjedan dana pa javim hvala Sabi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #69 : Ožujak 16, 2010, 03:25:24 pm » |
|
nema na čemu, nadam se da za 10 dana bude puno toplije opčenito ne samo voda,bilo bi vrijeme
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ribač
Kapica
Administratorica

Spol: 
Dob: 24
:Mischievous 
Tu-tu!!!
|
 |
« Odgovor #70 : Ožujak 16, 2010, 03:31:29 pm » |
|
Taman će se dotad i voda zaciklirati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
burazz
|
 |
« Odgovor #72 : Ožujak 17, 2010, 12:48:15 am » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sabi
|
 |
« Odgovor #73 : Ožujak 17, 2010, 11:45:18 am » |
|
uuuu da sigurno je to, leča stvara probavne smetnje a sobzirom da naši smrznuti nemaju mjere u hrani može biti i kobno po njih, svakako treba kontrolirati koliko leče jedu na kraju krajeva ona se i daje kad su problemi s probavom ili mjehurom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
burazz
|
 |
« Odgovor #74 : Travanj 05, 2010, 11:09:34 pm » |
|
ribe su vani u jezercu več oko 2 tj i voda je sad odvratno zelena -prošle godine s algama nism baš imao problema , ali mislim da sad kad bilje poćne malo brže rasti da bi alge trebale prestat bujat -zlatne veče su se prošli tjedan počele mrijestit , mužjaci su dvije zenke poćeli natjeravat s jadnog kraja na drugi  a mrijestile su se oko koševa s biljem uz rub , sad sam taj dio s mrežicom za komarce pregradio,jer su se manje ribe počele zadržavat tamo pa da nebi.... -sad neznam hoče li biti išta od malih ribeka s obzirom da je malo još rano , ali ribama se cijeli bioritam pomotao od kad su u kuči od siječnja Nove slike stavim kad malo bilje poraste ,obečavam! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|